Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih yutmak

Rüyada tesbih yutmak

Rüyada tesbih yutmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, işlerinin büyüyeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih yutmak gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Rüyada tesbih yutmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cisim yutmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı yutmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işarettir.

Rüyada kedi kılı yutmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada saç kılı yutmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan yutmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet eder.

Rüyada kertenkele yutmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada küçük dilini yutmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments