Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük dilini yutmak

Rüyada küçük dilini yutmak

Rüyada küçük dilini yutmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, ev sahibi olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük dilini yutmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Rüyada küçük dilini yutmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil yutmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili yutmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Rüyada dilini yutmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, içebileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada küçük dil görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada küçük dilini görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işarettir.

Rüyada küçük dilinin koptuğunu görmek işlerinin günden güne açılacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tarak yutmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments