Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cisim yutmak

Rüyada cisim yutmak

Rüyada cisim yutmak elinde avucunda olanı yitireceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayallerinin söneceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cisim yutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda size ilham veren fikirleriniz olabilir.

Rüyada cisim yutmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada havada uçan cisimler görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, geçim derdinin sona ereceğine, yeni adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet eder.

Rüyada siyah cisim görmek çok büyük destek vereceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada gözden cisim çıkarmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada garip cisimler görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan cisim görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments