Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dakika saymak

Rüyada dakika saymak

Rüyada dakika saymak kâbus gibi günlerin geleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada dakika saymak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Rüyada dakika saymak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işarettir.

Rüyada saat ve dakika görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarını saymak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sıhhat kazanacağına delalet eder.

Rüyada saç teli saymak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada kağıt saymak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına inanılır.

Rüyada demir para bulmak ve saymak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada eşinin para saydığını görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments