Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günleri saymak

Rüyada günleri saymak

Rüyada günleri saymak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yeni iş kollarına girileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada günleri saymak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Rüyada günleri saymak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gün saymak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine rivayet eder.

Rüyada günes tutulmasını görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşli gün görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarih gün görmek zor durumda kalınacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada bir gün öncesini görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada günleri görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, elinin de bollaşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, vefakar bir insan olunacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments