Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta saymak

Rüyada yumurta saymak

Rüyada yumurta saymak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta saymak gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Rüyada yumurta saymak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada demir para saydığını görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada para saydığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sinirlerinin yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada demetle para saymak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, elinin de bollaşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun saymak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çeyrek saymak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada adımlarını saymak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı para saymak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments