Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih boncuk görmek

Rüyada tesbih boncuk görmek

Rüyada tesbih boncuk görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada tesbih boncuk gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada tesbih boncuk görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih boncuk toplamak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tesbih boncuğu görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulur.

Rüyada boncuklu bileklik almak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada yerde boncuk görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe boncuk görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz boncuk almak hatalı yollara sapılacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments