Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih boncuk toplamak

Rüyada tesbih boncuk toplamak

Rüyada tesbih boncuk toplamak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tesbih boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada tesbih boncuk toplamak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Rüyada tesbih boncuğu görmek maddi anlamda rahatlamaya, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kötü noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Rüyada tesbih boncuk görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuk toplamak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, başarılarının devamlı olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada boncuk topladığını görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk toplamak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada renkli boncuklar toplamak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hayat

Rüyada bir otlu tarlada yürüdüğümü ve korktuğumu görüyorum ,biranda tespihimi kaybettiğimi anlayıp geri dönüyorum tespihimi yere düşmüş kopmuş ve dört tane boncuğunun ipinden çıktığını gördüm sonra onları topladım bide mor renkteydi tespihim