Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu tesbih gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tesbih boncuk görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet eder.

Rüyada tesbih boncuk toplamak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih boncuğu görmek malların çoğalacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, yalan söylemeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine mavi boncuk vermek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments