Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih boncuğu görmek

Rüyada tesbih boncuğu görmek

Rüyada tesbih boncuğu görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih boncuğu gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Rüyada tesbih boncuk görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet eder.

Rüyada tesbih boncuğu görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih boncuk toplamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada boncuklu tabanca görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak gönül kapılarının açılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada sarı boncuk görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments