Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe boncuk görmek

Rüyada pembe boncuk görmek

Rüyada pembe boncuk görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada pembe boncuk gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada pembe renk boncuk görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada pembe boncuk görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek mesleğine dört elle sarılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nazar boncuğu görmek toparlanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boncuk almak malından ve parasından olacağına, haram mal yiyip içeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalettir.

Rüyada lacivert boncuk görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde boncuk görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet eder.

Rüyada boncuktan bileklik görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments