Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde boncuk görmek

Rüyada yerde boncuk görmek

Rüyada yerde boncuk görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yerde boncuk gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Rüyada yerden boncuk toplamak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde boncuk görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna rivayet eder.

Rüyada boncuk görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi boncuk görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu yatak örtüsü görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada kolye boncuk görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk çalmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments