Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boncuk almak

Rüyada beyaz boncuk almak

Rüyada beyaz boncuk almak karamsar ruh halinden kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz boncuk almak gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada beyaz boncuk toplamak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz boncuk dizmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada beyaz boncuk almak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz boncuk görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz boncuk görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, renk ve eğlence geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada beyaz boncuklu elbise görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments