Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuğu hediye almak

Rüyada nazar boncuğu hediye almak

Rüyada nazar boncuğu hediye almak bol hayır duası alınacağına, bereketli yağmurlara, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ailesinden hayır göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek giden birinin geri döneceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına alamet eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek manevi olarak da yıpranacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak oldukça uzun bir yolculuğa, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments