Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuk bileklik görmek

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada boncuktan bileklik görmek güç ve kudret kazanacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işarettir.

Rüyada boncuklu bileklik görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, tutulan yolun isabetli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik almak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik takmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada boncuk bileklik takmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yokluk içine gireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments