Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu tabanca görmek

Rüyada boncuklu tabanca görmek

Rüyada boncuklu tabanca görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu tabanca gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada boncuklu tabanca görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalettir.

Rüyada boncuk tabancası görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla ölmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına inanılır.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, variyetinin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada su tabancası görmek yaralarına da merhem olacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada birini tabancayla öldürmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulur.

Rüyada tabanca tutmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hayatın kolaylaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments