Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı boncuk görmek

Rüyada sarı boncuk görmek

Rüyada sarı boncuk görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı boncuk gördüyseniz:

  • Asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada sarı boncuk görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işinde en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna boncuk takmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk işleme görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk koparmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk tabancası görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işarettir.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments