Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terzi olmak

Rüyada terzi olmak

Rüyada terzi olmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Rüyada terzi olmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Rüyada bayan terzi görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına inanılır.

Rüyada kadın terzi görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada terziye ölçü vermek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada terziye elbise diktirmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada terzi dükkanı açmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada terzi aramak bunu şeref sayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret eder.

Rüyada terzi görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments