Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terzi görmek

Rüyada terzi görmek

Rüyada terzi görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada terzi gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada terzi dükkanı açmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalettir.

Rüyada terzi görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kalp kırıklığı olacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine inanılır.

Rüyada terzide çalışmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, insanlara küsüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada terziye etek diktirmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalet eder.

Rüyada terziye elbise diktirmek insan sevindireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada erkek terzi görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, makam ve söz sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada bayan terzi görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, geçineceğine işarettir.

Rüyada terziye ölçü vermek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yaşam refahının düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments