Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terziye etek diktirmek

Rüyada terziye etek diktirmek

Rüyada terziye etek diktirmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada terziye etek diktirmek gördüyseniz:

  • Hoşgörülü bakış açısıyla, yumuşak griliklerin daha çok kişi için iyi sonuçlar doğurabileceğini unutmayın.

Rüyada terziye etek diktirmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, canını ve malını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada terziye elbise diktirmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada terzi aramak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada terzi dükkanı açmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada terziye ölçü vermek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Rüyada erkek terzi görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kadın terzi görmek neşeli bir hayat süreceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments