Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terzi dükkanı açmak

Rüyada terzi dükkanı açmak

Rüyada terzi dükkanı açmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işarettir.

Rüyada terzi dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada terzi dükkanı açmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın terzi görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek terzi görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada terzi aramak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terzi makası görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada terziye elbise diktirmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments