Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın terzi görmek

Rüyada kadın terzi görmek

Rüyada kadın terzi görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, işlerin yolunda gideceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Rüyada kadın terzi gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşın.

Rüyada kadın terzi görmek borçlanılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına işarettir.

Rüyada terzi dükkanı açmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, şerefe ve izzete delalettir.

Rüyada erkek terzi görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Rüyada terziye etek diktirmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada terziye elbise diktirmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada bayan terzi görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada terziye ölçü vermek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments