Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek terzi görmek

Rüyada erkek terzi görmek

Rüyada erkek terzi görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, maddi olanakların artacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulur.

Rüyada erkek terzi gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız aradığınız desteği bulmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada erkek terzi görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek Tövbe Edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada terziye elbise diktirmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terzi aramak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada terzi dükkanı açmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işe ve aşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terzi makası görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments