Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz akan su görmek

Rüyada tertemiz akan su görmek

Rüyada tertemiz akan su görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, huzur içinde yaşayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz akan su gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada tertemiz akan su görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Rüyada tertemiz su görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri tertemiz görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok mutsuz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada tertemiz banyo görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada tertemiz deniz görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, borçlarının biteceğine delalettir.

Rüyada tertemiz diş görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments