Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz su görmek

Rüyada tertemiz su görmek

Rüyada tertemiz su görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz su gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Rüyada tertemiz su görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işarettir.

Rüyada tertemiz akan su görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tertemiz ev görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz bir denizde yüzmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tertemiz banyo görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada tertemiz diş görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Rüyada tertemiz havuz görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments