Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters akan nehir görmek

Rüyada ters akan nehir görmek

Rüyada ters akan nehir görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ters akan nehir gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada ters akan nehir görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan nehir görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada hızlı akan nehir görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Rüyada akan bir nehir görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada akan nehirden geçmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, düşünmeden adımlar atayacağına delalet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada akan nehirde yüzmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments