Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters akan dere görmek

Rüyada ters akan dere görmek

Rüyada ters akan dere görmek aydınlığa çıkılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ters akan dere gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ters akan dere görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına işarettir.

Rüyada tersten akan su görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Rüyada ters akan su görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters akan nehir görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters akan ırmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil akan dere görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Rüyada akan dereden su içmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada çok akan dere görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments