Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akan hortum görmek

Rüyada su akan hortum görmek

Rüyada su akan hortum görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, akıllı adımlar atacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su akan hortum gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Rüyada hortumdan akan su görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada su akan hortum görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, eline haram para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su ve hortum görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına inanılır.

Rüyada su hortumu tutmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada uzun su hortumu görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi su hortumu görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments