Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters akan su görmek

Rüyada ters akan su görmek

Rüyada ters akan su görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet eder.

Rüyada ters akan su gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada ters akan su görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tersten akan su görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada ters akan nehir görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada ters akan dere görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters akan ırmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan sıcak su görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızla akan su görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada akan su içinde balık görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments