Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla akan su görmek

Rüyada hızla akan su görmek

Rüyada hızla akan su görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızla akan su gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Rüyada hızla akan su görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada hızla giden tren görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, şansının bahtının açılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak parasal kaygılardan kurtulacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada hızla uçmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, ileride saygın bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada merdivenden hızla inmek yüzünün güleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada asansörden hızla inmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments