Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar seçmek

Rüyada mezar seçmek

Rüyada mezar seçmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni hobiler edinileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada mezar seçmek gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada mezar yeri seçmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar seçmek iş hayatında iniş yaşanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada kendine mezar seçmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kendini yiyip bitireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın seçmek huzurlu bir insan olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada biber seçmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toka seçmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına inanılır.

Rüyada eş seçmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments