Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın vurduğunu görmek

Rüyada babanın vurduğunu görmek

Rüyada babanın vurduğunu görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın vurduğunu gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Rüyada babanın vurduğunu görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt vurduğunu görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada topa vurduğunu görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada kaz vurduğunu görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments