Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını vurduğunu gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada babanın vurduğunu görmek içine kapanacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, dedikoduya işarettir.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, fakir çocukları giydireceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek hasret içinde kalacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak keyfinin ve neşesinin artacağına, kısmetlerin çoğalacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işarettir.

Rüyada atın vurduğunu görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments