Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını duvara vurduğunu görmek

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayattan her istediğini alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işarettir.

Rüyada başını duvara vurduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada başını vurduğunu görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kadim dostlar edineceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek rakiplerin alt edileceğine, işlerinin bozulacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada ineğin vurduğunu görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments