Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulur.

Rüyada asker vurduğunu görmek çoluk çocuğa karışacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek yalnız hissetmeye, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına yorulur.

Rüyada birine vurduğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir bebek sahibi olunacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yaşamına renk geleceğine delalettir.

Rüyada öküzün vurduğunu görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments