Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topa vurduğunu görmek

Rüyada topa vurduğunu görmek

Rüyada topa vurduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, garanti olacak makama oturacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada topa vurduğunu gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Rüyada topa vurduğunu görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini vurduğunu görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulur.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada kaz vurduğunu görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada birine vurduğunu görmek huzur içinde yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına inanılır.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments