Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt vurduğunu görmek

Rüyada kurt vurduğunu görmek

Rüyada kurt vurduğunu görmek evlerin ayrılacağına, güzel günler için yaşayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kurt vurduğunu gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada kurt vurduğunu görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koçun vurduğunu görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini vurduğunu görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ineğin vurduğunu görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada babanın vurduğunu görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments