Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz vurduğunu görmek

Rüyada kaz vurduğunu görmek

Rüyada kaz vurduğunu görmek sorunlarının biteceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada kaz vurduğunu gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada kaz vurduğunu görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, bereketin geleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada koçun vurduğunu görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, zarara uğrayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini vurduğunu görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada kızına vurduğunu görmek borçlanıp, hasta olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek vurduğunu görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine tabir olunur.

Rüyada adam vurduğunu görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments