Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ortağından ayrılacağına, işindeki verimin artacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada öküzün vurduğunu görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada topa vurduğunu görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok kötü günler geçirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana vurduğunu görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulur.

Rüyada kendini vurduğunu görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments