Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terazide tartilmak

Rüyada terazide tartilmak

Rüyada terazide tartilmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kişinin muradına ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, darlanacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada terazide tartilmak gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Rüyada terazide tartilmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadasinla tartismak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada teraziye çıkmak kazancının artacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Rüyada mizan terazisi görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terazi tartmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hassas terazi görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bozuk terazi görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, hayat boyu çok sevileceğine işarettir.

Rüyada su terazisi görmek önün açılacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments