Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mizan terazisi görmek

Rüyada mizan terazisi görmek

Rüyada mizan terazisi görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iyi halinin kalmayacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, giden birinin geri döneceğine işaret eder.

Rüyada mizan terazisi gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada mizan terazisi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mizan görmek ruhen güzelleşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada terazi görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada terazi tartmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işte de mutlu olunacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Rüyada hassas terazi görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada terazide tartilmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su terazisi görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada altın terazi görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments