Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hassas terazi görmek

Rüyada hassas terazi görmek

Rüyada hassas terazi görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, rahat şekilde yaşayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hassas terazi gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada hassas terazi görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk terazi görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada terazi görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada adalet terazisi görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada mizan terazisi görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, çok iyi işler yapılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın terazi görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su terazisi görmek her açıdan farklılıklar olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments