Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terazi tartmak

Rüyada terazi tartmak

Rüyada terazi tartmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, muradına eremeyeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada terazi tartmak gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Rüyada terazi tartmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, şeref ve haysiyetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada terazi görmek günah ve suç işleyeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulur.

Rüyada altın terazi görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada hassas terazi görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, parasının ve canın güvende olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mizan terazisi görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk terazi görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada adalet terazisi görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada su terazisi görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments