Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk terazi görmek

Rüyada bozuk terazi görmek

Rüyada bozuk terazi görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, itibar edineceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk terazi gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Rüyada bozuk terazi görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada teraziye çıkmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, birlikte kâh ağlayacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terazi görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, manevi mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Rüyada adalet terazisi görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada terazi tartmak çok yorulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada altın terazi görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işaret eder.

Rüyada su terazisi görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments