Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teraziye çıkmak

Rüyada teraziye çıkmak

Rüyada teraziye çıkmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada teraziye çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada teraziye çıkmak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mizan terazisi görmek maddi açıdan ferahlayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada terazi tartmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada adalet terazisi görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Rüyada su terazisi görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada terazi görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın terazi görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, bol rızık elde edeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments