Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadasinla tartismak

Rüyada arkadasinla tartismak

Rüyada arkadasinla tartismak en büyük acılarının dineceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, zorlukların artacağına alamet eder.

Rüyada arkadasinla tartismak gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada arkadasinla tartismak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine inanılır.

Rüyada terazide tartilmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın arka koltuğuna oturmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kazancın artmasına inanılır.

Rüyada kızın arkasından koşmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadasimla barismak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından dua okumak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada motosikletin arkasına binmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments