Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su terazisi görmek

Rüyada su terazisi görmek

Rüyada su terazisi görmek başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, kendisiyle de gururlanacağına delalettir.

Rüyada su terazisi gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Rüyada su terazisi görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk terazi görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın terazi görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terazi görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hassas terazi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mizan terazisi görmek iyi konumlara geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada terazide tartilmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments