Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terazi görmek

Rüyada terazi görmek

Rüyada terazi görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada terazi gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada teraziye çıkmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hassas terazi görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk terazi görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet eder.

Rüyada su terazisi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mizan terazisi görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine delalet eder.

Rüyada altın terazi görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada terazi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, gelirinin sürekli olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments