Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adalet terazisi görmek

Rüyada adalet terazisi görmek

Rüyada adalet terazisi görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalettir.

Rüyada adalet terazisi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Rüyada adalet terazisi görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adalet görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada adaletli olmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada adalet bakanını görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adaletsizlik görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada adalet sarayı görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada adaletli davranmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada adalet bakanı görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments