Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın terazi görmek

Rüyada altın terazi görmek

Rüyada altın terazi görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, gelişim içine girileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın terazi gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada altın terazi görmek huzura erileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terazi görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işaret etmektedir.

Rüyada teraziye çıkmak uzun bir seyahate çıkılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada adalet terazisi görmek amaçlarına nail olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine inanılır.

Rüyada mizan terazisi görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada terazi tartmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada bozuk terazi görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments